دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
"برگزیده شدن عضو هیات علمی دانشکده حفاظت و مرمت به عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان در شاخه هنر و معماری"

مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان با حضور استاندار اصفهان، پژوهشگران، مدیران و مسئولان دانشگاه های استان در محل تالار همایش های پیامبراعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد. در این مراسم از میان یکصد و هجده نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های استان در شاخه های مختلف علمی، تعداد هفده نفر برگزیده معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند. در شاخه هنر و معماری جناب آقای دکتر احمد صالحی کاخَکی عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشگاه هنر اصفهان به عنوان پژوهشگر برتر استان در سال 1400 برگزیده شدند. دانشکده حفاظت و مرمت این انتخاب شایسته را به ایشان و همگی همکاران و دانشجویان تبریک می گوید.

لینک خبر:

https://ui.ac.ir/page-IndexMega/fa/0/news/34736-G719/مراسم تجلیل-از-پژوهشگران-و-فناوران-برگزیده-استان

1400/10/08

دانشكده حفاظت و مرمت
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراش هاي غربي، نبش داووديها ، دانشكده حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اصفهان
كد پستي : 8175894418
تلفن تماس : 36256017 - 36278681 - 36278785