دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
پیام تسلیت رییس دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه، به مناسبت درگذشت مهندس اصغر توکلی

انالله و انا الیه راجعون

بقا مختص ذات باری تعالی است

خبر عروج ناگهانی فرهیخته مهربان، همراه یکدل و صادق و پیش کسوت دوست داشتنی علم مرمت، جناب استاد مهندس اصغر توکلی، براستی قلب همه دوستداران، ارادت مندان و شاگردان آن بزرگوار را به درد آورد. اندوه از دست دادنش شاید تنها با مرور خاطرات خوشی که از وی در سینه ها داریم، قابل تحمل باشد.
اهالی مرمت امروز عزادار انسانی بی ادعا، زحمت کش و دلسوز هستند که عمر پربرکت خود را وقف آموزش فرزندان این آب و خاک نمود. مدیریت، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده مرمت دانشگاه هنر اصفهان فقدان آن یار و همکار سفر کرده را به خانواده معزز وی خصوصاً استاد و همکار دیرینمان سرکار خانم مهندس ذبیحی و فرزندان داغدار، جامعه مرمت ایران و شاگردان ایشان تسلیت گفته، از خداوند رحمان، رحمت واسعه برای روح پرفتوح وی مسألت دارند.

از شمار دو چشم یک تن کم
وز شمار خرد هزاران بیش

دکتر حسین احمدی
رییس دانشکده حفاظت و مرمت