پیام تبریک رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز معمار
نگاه دانشگاه هنر به معماری، نگاهی آینده گرا برای تربیت معمارانی متبحر است
دکتر رضا نصراصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان در پیامی، روز معمار را به جامعه معماری و دانشگاه هنر اصفهان تبریک گفت.
در این پیام آمده است:
در تقویم ایرانی، سوم اردیبهشت ماه هر سال، روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معمار نامیده شده است.
این روز، روز زرین نکوداشت مردمی ترین هنر این سرزمین کهن است که در طول دوران، به هنری واقعیت گرا تبدیل شده است.
دانشگاه هنر اصفهان نیز از این هنر ارزشمند دیرپای جهان و ایران، بهره و حظ وافر برده است.
دانشکده معماری یکی از پویا ترین دانشکده های این دانشگاه است که در حال حاضر در 3 گروه آموزشی معماری، شهرسازی و طراحی صنعتی و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارای دانشجو است.
ساختمان دانشکده معماری، در بنای معروف و ارزشمند توحیدخانه در غرب میدان نقش جهان قرار دارد که بنایی ممتاز با ویژگی های منحصر به فرد است و شایسته آموزش برای استادان و شایسته آموختن برای دانشجویان معماری است.
با تبریک صمیمانه این روز به دانشگاهیان هنر اصفهان، از دانشجویان عزیز معماری در مقاطع مختلف تحصیلی، به عنوان میراث داران هنر نیاکان، می خواهم از فرصت های بی نظیر دانشگاهی، آموزشی و تجربی در این دانشکده نهایت استفاده و بهره های علمی را ببرند تا به معماری ارزشمند برای این مرز و بوم پر افتخار تبدیل شوند.
1399/02/03