پیام رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت عید نوروز و اعیاد شعبانیه
رییس دانشگاه هنر اصفهان در پیامی فرا رسیدن عید نوروز و اعیاد شعبانیه را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
متن پیام آقای دکتر رضا نصر اصفهانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

عید نوروز و بهار طبیعت، که با اعیاد خجسته شعبانیه همراه است را به همه هم میهنان عزیز بویژه دانشجویان، دانشگاهیان، همکاران گرامی و خانواده محترمشان تبریک عرض می نمایم.
در طول سال1398 شاهد موفقیت‌های زیادی از دانشگاه هنر اصفهان بوده‌ایم که در سایه همّت تمامی ارکان دانشگاه، اعم از اعضای محترم هیأت علمی، و دانشجویان و کارکنان محترم به دست آمده است. امیدوارم و از خدای بزرگ می‌خواهم سال پیش رو را بر مردم ما مبارک گرداند، موانع و مشکلات را از پیش پای ملت ما بردارد و نیکوترین خیر و صلاح را رقم زند.
سال جدید را با امیدواری به ذات حضرت حق آغاز می کنیم و از درگاه او طلب می کنیم که بهترین ها را نصیب ملت بزرگ ایران نماید و سال 99 همراه با اتفاقاتِ خوش، خجسته و بدور از ناخوشی و رنج برای همه مردم باشد.
سلامتی و توفیقات روزافزون را برای یکایک دانشگاهیان ارجمند آرزو می نمایم.

دکتر رضا نصر اصفهانی
رییس دانشگاه هنر اصفهان