۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
بیانیه شورای هماهنگی بسیج دانشگاه هنر اصفهان در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق.
بسم رب الشهدا و الصدیقین
الیس الصبح بقریب (هود، 62)
الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیر المونین
شب قدر آمد و خداوند مهمانانش را فراخواند
مهمانان سرزمین ولایت آمده اند، شرحه شرحه بر سر این خوان گسترده
هنوز از حرم دور نشده، امضاء شد حواله این خوان به دست شاه خراسان
امیر ولایت فرمودند: امکان ندارد خداوند باب دعا بگشاید و باب اجابت را ببندد
شورای هماهنگی بسیج دانشگاه هنر اصفهان شهادت دلاورمردان مقاومت را خدمت ولی عصر عجل االله تعالی فرجه الشریف و نایب بر حقش و همچنین بر تمام آزدیخواهان جبهه مقاومت و پایداری تبریک و تسلیت عرض می نماید.
دژخیمانی که با سکوت جوامع بین المللی به ویژه دولتمرگان به ظاهر مسلمان، فرزندان و ناموس امت اسلامی را به سلاخی کشانده اند و همگان چکیدن خون ملت مقاوم فلسطین را که از آستین این رژیم خبیث سرازیر شده است به نظاره نشسته اند.
خورسندیم فرمان ولی امر مسلمین که دل گرم کننده برای ما و مجازات پشیمان کننده برای حیوان صفتان است صادر شده
ملت مقاوم اسلام بی صبرانه منتظر صبح امیدند تا باران عذاب این قوم پلید را زیر و زبر کند و در قبله گاه اول مسلمین نماز را به ولی زمان اقتدا نماید.
در آخر از همه آزادیخواهان جهان و ره پویان این راه مستقیم دعوت می کنیم بار دیگر در روز قدس یادگار امام بت شکن حماسه ایی ماندگار برپا نمایند و زمینه برچیدن سفره کثیف خونخواران را فراهم آورند.
تنها راه سعادت در طول تاریخ مقاومت گام برداشتن به فرمان و هم گام با ولایت است، نه گامی جلوتر و نه گامی عقب تر
اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان
شورای هماهنگی بسیج دانشگاه هنر اصفهان