۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
بازدید رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از سراهای دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان
دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در سفر به استان اصفهان از دانشگاه هنر اصفهان بازدید کرد.
آقای دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان به همراه آقای دکتر جهانشیر امینی معاون اداری، مالی و منابع صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، صبح روز سه شنبه اول آذرماه سالجاری با حضور در سراهای دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان و گفتگو با دانشجویان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات سراهای دانشجویی قرار گرفت.
پس از بازدید چند ساعته رییس و معاون اداری، مالی و منابع صندوق رفاه دانشجویان از سراهای دانشجویی دانشگاه، نشستی با مسئولان این دانشگاه داشتند که در این نشست آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری سرپرست دانشگاه هنر اصفهان و سایر مسئولان دانشگاه، مسائل و مشکلات سراهای دانشجویی و راه حل های پیشنهادی را مطرح نمودند و خواستار همراهی مسئولان وزارت علوم جهت مرتفع شدن این مشکلات شدند.
در ادامه نشست، رئیس صندوق رفاه دانشجویان با توجه به حضور دانشجویان هنر اصفهان در خوابگاه های استیجاری و خودگردان و اطلاع از شرایط و مشکلات موجود، ابراز امیدواری نمود با حمایت های صندوق رفاه دانشجویان و همکاری دانشگاه، مسایل و مشکلات دانشجویان در سراهای دانشجویی برطرف و در آینده شاهد خوابگاه های خوب دولتی برای دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان باشیم.

1401/09/01