۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
پیام تسلیت رییس دانشگاه هنر اصفهان در پی درگذشت دانشجوی دانشگاه
دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان، در پی درگذشت زنده یاد امین عظیم زاده بیدگلی دانشجوی فقید رشته آهنگسازی این دانشگاه، پیام تسلیتی صادر کرد.
متن پیام به شرح ذیل است:

بازگشت همه بسوی اوست
خبر ضایعه تاسف بار درگذشت دانشجوی گرامی رشته آهنگسازی، آقای امین عظیم زاده بیدگلی، سبب تأثر فراوان اینجانب و خانواده دانشگاهی هنر اصفهان گردید ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.
اینجانب با نهایت تاسف و تاثر مصیبت وارده را به خانواده داغدار آن عزیز سفر کرده و عموم دانشگاهیان هنر اصفهان تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت برای آن مرحوم رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
روحش شاد و یادش گرامی

دکتر رضا نصر اصفهانی
رییس دانشگاه هنر اصفهان

لازم به ذکر است خانم دکتر مهرناز آزادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و آقای دکتر محمدرضا عمادی رییس دانشکده هنرهای تجسمی در پیام های جداگانه ای این ضایعه تاسف بار را تسلیت گفتند.
1400/07/24