۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
بیانیه دانشگاه هنر اصفهان در محکومیت ترور دانشمند برجسته کشور، شهید دکتر محسن فخری زاده
قال رسول الله (ص):«خیر الناس من حبس نفْسه فی‌ سبیل ‌الله، یجاهد اعداءه و یلتمس الـموت فی‌ مصافّه»

شهادت مظلومانه فرزندی دیگر از فرزندان انقلابی عرصه علم و دانشگاه، دکتر محسن فخری زاده به دست تروریست های وابسته به رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، قلب دانشگاهیان و پویندگان عرصه علم و خودکفایی و شکوفایی علمی را به درد آورد.
شهید فخری زاده، مجاهدی دیگر از خیل مجاهدان فی سبیل الله بود که سالهای عمر پربار خود را مصروف جهاد و شکوفایی علمی، خودکفایی و تقویت بنیه دفاعی نظام اسلامی و ایران عزیزکرد تا فرزندان این مرز و بوم، در امنیت و اقتدار علم و دانش بیاموزند و به خود متکی باشند.
بی تردید حرکت پرشتاب کشور به سوی قله های پیشرفت، تعالی و خودکفایی متوقف نخواهد شد و از برکت خون پاک فخری زاده ها، احمدی ‌روشن‌ها، علی محمدی‌ها، رضایی ‌نژادها و شهریاری‌ها هزاران دانشمند و اندیشمند دیگر خواهند روئید و این سرزمین مقدس را پاس خواهند داشت.
دانشگاه هنر اصفهان، هیأت رئیسه، کارکنان، اعضای هیأت علمی و عموم دانشگاهیان ضمن محکوم کردن این ترور ناجوانمردانه، شهادت این دانشمند سرافراز و انقلابی کشور را تسلیت می گویند و بار دیگر با آرمان های والای شهیدان تجدید میثاق می کنند.
1399/09/08