۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
برگزاری دومین دوره معرفت افزایی مجازی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه با احتساب امتیاز ارتقا فرهنگی
به اطلاع استادان محترم می‌رساند به مناسبت ماه مبارک رمضان دومین دوه معرفت افزایی مجازی ویژه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه برگزار می شود.
استادان ارجمند می توانند جهت ثبت نام و شرکت در دوره مذکور به سایت دانشگاه، قسمت پایین سایت، بخش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، منوی سامانه آموزش مجازی نهاد مراجعه نمایند و یا اینکه از طریق لینک https://ecnahad.ir/channel/268 اقدام نمایند. پس از ثبت نام و ورود به سامانه با کلیک بر روی عنوان « ضیافت اندیشه مجازی2 بهار 1400» امکان دسترسی شما به دروس دوره فراهم خواهد شد.

نکات ضروری در خصوص برگزاری دوره:
1- شرکت در این دوره اختیاری بوده و به عنوان یکی از روش های کسب امتیاز لازم در ارتقاء فرهنگی استادان در نظر گرفته شده است.
2- مهلت گذراندن دروس و دریافت گواهینامه دوره تا اول خرداد ماه 1400می باشد.
3- توجه شود در طی مراحل ثبت نام استادان گرامی در صورتی که سمت خود را گزینه ای به جز استاد تعریف کنند، امکان دسترسی جهت شرکت در دوره را نخواهند داشت. همچنین استادانی که پیش از این در سامانه ثبت نام کرده‌اند، شناسه کاربری و رمز عبور آنها(در صورت عدم تغییر توسط خودشان)، کد ملی ایشان می باشد.
4- این دومین دوره معرفت افزایی مجازی در دانشگاه است و تعداد دروسی که برای دوره تعریف شده، سه درس می‌باشد که عبارتند از: 1-تفسیر قطره ای قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان (حجت الاسلام قرائتی) 2-حکمت عبادات(آیت الله جوادی آملی) 3- فریب کشورها با ابزار توسعه(استاد رحیم پور ازغدی)
5- گواهی صادر شده برای دوره جمعا 16 ساعت است که مطابق آیین نامه ارتقاء اعضای محترم هیئت علمی معادل 2 امتیاز ارتقاء فرهنگی می باشد. استادان محترم توجه داشته باشند گواهی کل دوره را به صورت یکجا دریافت کنند و از دریافت گواهی تک‌درس خودداری کنند.

1400/02/04