معاونت پژوهش و فناوری
معاون پژوهش و فناوري
معارفه دكتر محمود قلعه نويي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.

پيرو صدور حكم معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه توسط جناب آقاي دكتر نصر اصفهاني، رياست دانشگاه هنر اصفهان، مراسم معارفه جناب آقاي دكتر محمود قلعه نويي معاون پژوهش و فناوري، در تاريخ اول مهر 1398 در محل ساختمان حقيقي و با حضور جمع همكاران حوزه معاونت پژوهش و فناوري، مديران حوزه، ساير معاونان دانشگاه و رياست محترم دانشگاه آقاي دكتر نصر اصفهاني برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه آقاي دكتر نصر ضمن ارائه گزارش مختصري از روند اجراي برنامه​هاي دانشگاه و بالاخص برنامه​هاي پژوهشي، به نقاط قوت مجموعه معاونت پژوهشي اشاره داشتند و براي معاون پژوهش و فناوري آرزوي موفقيت كردند.

و در ادامه جناب آقاي دكتر قلعه نويي مراتب سپاس و تشكر خود را از حسن اعتماد رياست محترم دانشگاه براي انتصاب خود ابراز داشتند و اظهار اميدواري كردند تا در شرايط خاص فعلي و با وجود محدوديت ها با حمايت و پشتيباني ساير اركان دانشگاه و همدلي و همكاري همه اعضاي هيات علمي، مديران و كارشناسان با ايجاد زير ساخت​ هاي جديد و بهبود وضعيت موجود گامي مؤثر در راستاي ارتقاي كمي و كيفي حوزه پژوهش دانشگاه در سطوح مختلف بردارند.

شايان ذكر است جناب آقاي دكتر محمود قلعه نويي، عضو هيات علمي گروه آموزش شهرسازي در دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه، دانش آموخته دكتري مهندسي شهرسازي از دانشگاه پاريس شرق فرانسه مي باشند كه پيش از اين عهده دار مديريت تحصيلات تكميلي در دانشگاه هنر اصفهان بوده اند.

1398/07/02