معاونت پژوهش و فناوری

به اطلاع می رساند:

کارگاه شبیه سازی سیستم های خورشیدی با نرم افزار پلی سان و کاربرد آن در طراحی ساختمان های انرژی صفر به مدت دوازده ساعت و از بیستم تا بیست و چهارم شهریور ماه بصورت مجازی و ترکیبی از کارگاه های آنلاین و آفلاین برگزار می‌گردد. در این کارگاه با همکاری دانشگاه هنر اصفهان موضوع شبیه سازی و انجام محاسبات سیستم های خورشیدی با ظرفیت های مختلف و در اقلیم های مختلف برای تامین نیاز انرژی ساختمان های مختلف از جمله ساختمان های کم انرژی و انرژی صفر آموزش داده می شود.

کارگاه مدلسازی سیستم های خورشیدی با نرم افزار پلی سان با تدریس دکتر فرشاد نصراللهی نماینده رسمی این شرکت در ایران برگزار می گردد. برای شرکت کنندگان در این کارگاه ها مدرک شرکت در کارگاه از طرف دانشگاه هنر اصفهان، شرکت مهندسین مشاور آرشیدز و انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران صادر می گردد.

مدارک حضور در این کارگاه ها  برای شرکت کنندگان از طرف دانشگاه هنر اصفهان، شرکت مهندسین مشاور آرشیدز و انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران صادر می گردد.

تلفن: 03137791345 و 09120288128

آدرس اینترنتی: