معاونت پژوهش و فناوری
1399/08/21 https://www.aui.ac.ir/img/NoImage.jpg
هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز RINOTEX2020---(آبان ماه)

به اطلاع میرساند، هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز از22 الی 25 آبا ماه سال جاری در چهار بخش، ایـده های فناورانه و طرحهای اسـتارت آپی، فروش محصولات دانش بنیان، توسعه و تجـاری سـازی فناوری و معرفی نیازمنـدیهای فناورانه صـنایع و سازمان ها، در محل نمایشـگاه بین المللی تبریز برگزارخواهد شد. دانشـگاه هنر اسلامی تبریز مسئولیت زون نوآوری و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و هنری نمایشگاه مذکور را عهده دار می‌باشد.

موضوعات مرتبط با زون نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و هنری شامل:

- خلاقیت و نوآوری در طراحی طلا، جواهر، شیشه، فلز،چوب، سنگ، فرش و هنرهای تجسمی و اجرایی مصنوعات هنری و دستی

- شیوه های جدید در هنر معماری و مرمت آثار باستانی

- نوآوری در نگارگری ایرانی- اسلامی          - خدمات فرهنگی و دیجیتال خلاقانه

- تولید محتوا و انیمیشن                          تصویرسازی وجلوه های رایانه ای

- سرگرمی‌های آموزشی- علمی و فرهنگی      بازی‌های رایانه ای

- کتاب های مصور                                  مفهوم سازی

- نوآوری در بسته بندی کالا                    طراحی صنعتی

- شیوه های جدید ارتقا، تبلیغ و تجارت کالا (تبلیغات مدرن)

اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان، فناوران مستقر در مراکز رشد، پژوهشگران و صاحب نظران حوزه مـذکور، میتوانند طرح‌های فناورانه خود از طریق پایگاه اینترنتی به آدرس: www.rinotex.ir  ارسال نمایند.