کسب رتبه «حراست برتر» توسط حراست دانشگاه هنر اصفهان
حراست دانشگاه هنر اصفهان، موفق به کسب رتبه «حراست برتر» در سال 98 شد. این نتیجه پس از ارزیابی عملکرد سال 98 حراست ها توسط حراست کل استان اصفهان اعلام گردید.

لازم به ذکر است حراست ها در ارگان های عمومی و دولتی و از جمله دانشگاهها دارای ساختار و شرح وظایف مشخصی هستند که به تفصیل در قوانین و مقررات مربوطه، مصوب مجلس شورای اسلامی و ماده واحده مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام، ذکر شده است. بر اساس این قوانین و مقررات، حراست در ارگان ها نسبت به نظارت و مراقبت از سازمان در حوزه های پرسنلی، فیزیکی، اسناد و آی تی اقدامات لازم را انجام می دهد. در این راستا، حراست ها حفاظت از سرمایه های انسانی، اسناد و اطلاعات، اموال و تجهیزات و سرمایه مادی، و فناوری اطلاعات هر سازمان و ارگان و نظارت بر حسن اجرای امور را بر عهده دارند. ارائه مشاوره، تحلیل و اطلاع رسانی به موقع از وضعیت سازمان به مقامات سازمان و سایر مراجع ذیربط، آسیب شناسی وضعیت سازمان در تمامی حوزه ها، تعیین صلاحیت متصدیان مشاغل حساس، اجرای نظام نامه سفرهای خارجی نیروی انسانی سازمان، جلوگیری از بروز تخلفات در سازمان، گزارش بروز تخلفات به مراجع ذیصلاح، نظارت بر تردد اتباع خارجی، صیانت از تاسیسات و اموال و ساختمان ها، حفاظت از اسناد، انجام مکاتبات محرمانه سازمان، تامین و حفظ امنیت سازمان و مقابله با خرابکاری و نفوذ ضد انقلاب و ... بخشی از وظایف و اختیارات حراست هاست.
1399/01/19