برگزاری نشست شورای معاونان فرهنگی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه هنر اصفهان
نشست شورای معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 6 کشور ، صبح روز چهارشنبه 30 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر امیرعباس محمدی راد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان، ضمن خیر مقدم به معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 6 کشور به معرفی دانشگاه هنر اصفهان و فعالیت های فرهنگی آن پرداختند.
در ادامه، حجت الا سلام سید محمد تقی ابطحی مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، طی سخنان کوتاهی، ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س)، معاونان و مسئولین فرهنگی و دانشجویی را مجاهدان خط اول دانشگاه ، معرفی و در خصوص اهمیت و دشورای فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها مطالبی بیان نمودند.
در این نشست یک روزه، معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 6 کشور، به بررسی آئین نامه تشکل های دانشجویی پرداختند و در خصوص رفع ابهام برخی از بندهای آئین نامه پیشنهاداتی ارائه نمودند.

1398/11/30