1398/10/14 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_c509c272-39bd-4173-9cc9-da116c2127a4fsdds1414-bf194b59-ffe1-409b-be6a-9bd7917895d3.jpg
پيام تسليت وزير علوم، تحقيقات و فناوري در پي شهادت سردار حاج قاسم سليماني
دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در پيامي، شهادت سردار سرافراز اسلام، حاج قاسم سليماني توسط جنايتكاران آمريكايي را به محضر مقام معظم رهبري و تمامي ملت شهيدپرور ايران تسليت گفت.
متن پيام وزير علوم، تحقيقات و فناوري به شرح زير است:

بسم رب الشهداء و الصديقين
"شهادت هنر مردان خداست"

شهادت سردار بزرگ جهان اسلام و جهادگر خستگي ناپذير جبهه مقاومت، پاسدار حريم عزت، شرافت انسانيت، علمدار هيبت‌آفرين و استكبارستيز جهان و مدافع سرافراز مظلومان عالم، عصاره شهامت، شجاعت، درايت و عطوفت، شهيد والا مقام حاج قاسم سليماني را به عموم دوستداران و عاشقان ولايت و امامت در اقصي نقاط عالم، خصوصاً مقام معظم رهبري، ملت قهرمان ايران و هم‌رزمان آن شهيد بزرگوار تسليت عرض مي‌نمايم.
اينجانب ضمن محكوم كردن اين جنايت ددمنشانه و ترور وحشيانه، يقين دارم پرچمي كه سردار حاج قاسم سليماني و همرزمان شهيدشان در حمايت از مظلومان و مبارزه با استكبار جهاني برافراشته است، به حول قوه الهي با قوت و قدرت بيشتري در اهتزاز باقي خواهد ماند.