معاونت پژوهشي و فناوري:
ديدار پروفسور بهزاد مفيدي استاد دانشگاه گوتنبرگ شهر ماينز آلمان با معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه هنر اصفهان
طي اين ديدار كه به همراهي دكتر بابك رفيعي از گروه باستان شناسي و همچنين دكتر امامي مديريت دفتر همكاري هاي بين الملل و آقاي دكتر عودباشي مدير امور فناوري دانشگاه برگزار شد در مورد شروع و ادامه همكاري  ها ميان دانشگاه گوتنبرگ ماينز و دانشگاه هنر اصفهان گفتگو شد.
در اين ديدار هماهنگي  هاي اوليه براي برگزاري يك همايش بين  المللي ميان دو دانشگاه در شهر اصفهان با موضوع "باستان شناسي و تاريخ ايلام باستان" انجام شد. همچنين مقرر شد همكاري علمي ميان دو دانشگاه در زمينۀ باستان شناسي ايلام باستان گسترش يابد و انجام تحقيقات بر روي مواد حاصل از كاوش  هاي باستان شناسي پرفسور مفيدي در محوطه هاي ايلامي دشت خوزستان به شكل پژوهش هاي مستقل و يا پايان نامه هاي دانشجوي در دانشگاه هنر اصفهان برنامه ريزي و پيگيري شود.
1398/07/20