دانشگاه هنر اصفهان
1398/02/10 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_4ab76be8-f508-44b3-8740-12e38f0d0c87ddppp2-1b98d3ec-99de-45a1-bcd0-5ba70e89c3c2.jpg
برگزاري نشست گردشگري نوستالژيك( رد پاي كودكان لهستاني در اصفهان)
گردشگري نوستالژيك يك بازار با علايق ويژه در گردشگري است كه بر يادها و خاطراتي تاكيد دارد كه از گذشته به‌جاي مانده‌اند. اين شاخه از گردشگري به دو دسته تاريخي و واقعي تقسيم مي‌گردد. نشستي كه در روز دوشنبه نهم ارديبهشت ماه 98 با برنامه‌ريزي سركار خانم دكتر ترابي و توسط گروه موزه و گردشگري دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد، بر گردشگري نوستالژيك تاريخي تاكيد داشت. هدف نشست مذكور متنوع كردن بازار گردشگري در شهر اصفهان و بررسي توانايي‌هاي شهر اصفهان براي خواهرخواندگي با شهر كراكوف لهستان بود. در اين راستا از دو پژوهشگر لهستان‌شناس، جناب آقاي رضا نيكپور (رييس انجمن دوستي ايران و لهستان) و جناب آقاي عليرضا دولتشاهي (نويسنده كتاب لهستانيان و ايران) دعوت به‌عمل آمد.

در اين نشست، آقاي دولتشاهي به تاريخ مشترك ايران و لهستان اشاره كرد و ضمن معرفي خانه‌هاي تاريخي اصفهان كه رد پاي كودكان لهستاني در آنها به‌جا مانده، اهميت انجام طرح جامع گردشگري نوستالژيك در ايران و تهيه نقشه مسير گردشگري آن را برشمرد. آقاي نيكپور نيز ضمن تاكيد ويژه بر الزام همكاري شهرداري اصفهان، سازمان ميراث فرهنگي و اداره ارشاد و فرهنگ اسلامي براي برقراري خواهرخواندگي ميان اصفهان با كراكوف، به بيان خاطرات لهستاني‌ها در ايران و شهر اصفهان پرداخت. مادر ايشان ازجمله كودكاني بوده‌اند كه در جنگ جهاني دوم به ايران پناه آورند و ايشان خاطرات مادر را در كتابي با عنوان «از ورشو تا تهران» بازتاب داده‌اند.

در حاشيه نشست، فيلم‌هاي مستند «مرثيه گمشده» و «فصلي از زندگي» كه زندگي و خاطرات كودكان لهستاني در ايران را به تصوير كشيده‌اند پخش گرديد. بازديد از محله جلفا با هدف يافتن ردپاي كودكان لهستاني در اصفهان، پايان‌بخش اين نشست بود.
 
 
 
 
 
 
 
 
تعداد بازدید: 2713
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
Powered by DorsaPortal