دانشكده معماري و شهرسازي:
كسب مقام سوم چهارمين مسابقه ملي طراحي صنايع‌دستي توسط دانشجوي دانشگاه هنر اصفهان
چهارمين نشست تخصصي و مسابقه ملي طراحي صنايع‌دستي به همت اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري زنجان و با حضور رييس منطقه آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني صنايع دستي، مديران سازمان ميراث فرهنگي كشور و حدود 120 نفر از اساتيد و دانشجويان رشته طراحي صنعتي از 12 دانشگاه سراسر كشور در سه بخش طراحي محصول، طراحي بسته بندي و صنايع دستي در شهر زنجان ،در تاريخ 1 تا 3 اسفند ماه برگزار گرديد. يكي از اهداف عمده برگزاري اين رويداد ، بررسي طرح‌هاي جديد در حوزه صنايع‌دستي و ورود طراحان صنعتي ايران به حوزه صنايع‌دستي با رويكرد حفظ اصالت محصول و طراحي بسته بندي محصولات در راستاي ايجاد و رونق بازارهاي جديد براي محصولات صنايع‌دستي تعيين شده بود. در اين مسابقه 10 نفر از دانشجويان گروه طراحي صنعتي دانشگاه هنر اصفهان در قالب 6 گروه حضور داشتند و خانم ريحانه رجب زاده دانشجوي رشته طراحي صنعتي دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه هنر اصفهان به صورت مشترك با آقاي احمد احمديان از دانشگاه سمنان موفق به كسب مقام سوم در بخش طراحي محصول شدند. با آروزي موفقيت براي ايشان و ساير دانشجويان، دانشكده معماري و شهرسازي  اين موفقيت را به ايشان تبريك عرض مي نمايد.

1398/02/03