1397/09/18 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_6f23b0b8-6bd3-48ec-978a-3a1db68ee43eakran-909f8cba-873f-4a8d-84f4-809051773422.jpg
آغاز به كار دوباره كانون فيلم و عكس دانشگاه هنراصفهان با اكران فيلم زير نورماه
كانون فيلم و عكس دانشجويي دانشگاه هنراصفهان با همكاري امور فرهنگي در نيمه اول آذرماه 1397 فيلم زيرنورماه به كارگرداني رضا ميركريمي همراه با نقد تخصصي دانشجويي و اعضاي خود كانون برگزار كرد .
فيلم زير نور ماه كه در سال 1379 ساخنه شده و اولين فيلم كه مربوط به حوزه و طلاب بعد از انقلاب است به زيبايي شخصيت يك طلبه جوان را به همراه چالشهاي شخصيتي و اتفاقات جامعه به نمايش مي گذارد .
سيدحسن طلبه ي جواني است كه در شرف ملبس شدن است، در حالي كه هم دوره اي هاي وي درصدد تهيه ي لباس هستند، سيد حسن در رابطه با راهي كه رفته و ادامه ي آن با خود دچار تناقض هايي مي شود و از ملبس شدن سرباز مي زند، ولي به احترام پدرش لباس را تهيه مي كند. پسر بچه ي دستفروشي بنام قاسم لباس هايش را مي دزد و سيدحسن با رفتن به دنبال او با فقر و فلاكت انسان هايي كه با قاسم زندگي مي كنند، آشنا مي شود و با آن ها ارتباط برقرار مي كند. او سرانجام به حوزه بازمي گردد و بعد از ملبس شدن به دنبال قاسم كه در كانون اصلاح و تربيت به سر مي برد رفته و زندگي جديدي را آغاز مي كند.

تعداد بازدید: 796