برگزاري كارگاه تخصصي مثنوي پژوهي و شعر و نقد ادبي در دانشگاه هنر اصفهان
 كانون شعر و ادب دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان در ارديبهشت ماه 1397 جلسات تخصصي مثنوي پژوهي و شعر و نقد ادبي را با حضور دانشجويان علاقمند دردوكارگاه جداگانه آغاز و تا سه شنبه 8 خردادماه به اتمام رساند.
در كارگاه اول نكاتي از زندگي مولانا و شمس و نحوه آشنايي و بحث هايي پيرامون عرفان مدنظر و مطرح شد و همچنين بررسي انواع استدلال و رويكرد مولوي در نگارش ديوان .
در كارگاه دوم بررسي آثار كهن ، هنر در نظر فلاسفه و متفكران ،تاريحچه سبك هاي ادبي ادبيات مشروطه ،نحوه شكل گيري شعر نو در مشروطه و پس از آن و ادبيات انقلاب مورد نقد و بررسي قرار گرفت در كنار آن نقد و بررسي آثار دانشجويان نيز قسمت عمده اي از كلاس را به خود اختصاص مي داد .
لازم به ذكر است كه ادامه اين نشست هاي تخصصي از مهرماه 1397 خواهد بود و مجددا توسط امور فرهنگي اعلام مي شود.

1397/03/09