1397/03/02 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_1d8278ef-4eb2-4527-82f5-5e731be972fcinf8dex-aab6a221-afa1-4464-ac26-c90968edf8cb.jpg
اجراي تئاتر صحنه اي به مناسبت سوم خرداد (فتح خرمشهر) در دانشگاه هنراصفهان
  كانون تئاتر دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت سوم خرداد روز فتح خرمشهر در عمليات بيت المقدس و روز مقاومت ، ايثار و پيروزي تئاتر صحنه اي را با نام (يكي از آن 36 ميليون نفر ) در روزهاي پاياني ارديبهشت ماه در سالن آمفي تئاتر دانشكده معماري و شهرسازي برگزار كرد .
اين تئاتر به نويسندگي ،طراحي و كارگرداني ميلاد احمد زاده از دانشجويان مرمت بنا دانشگاه با هدف بررسي مشكلات اجتماعي و اخلاقي در قالب دفاع مقدس به نمايش در آمد .
داستان از يك سرباز عراقي شروع ميشود كه در سالهاي جنگ به خاطر نجنگيدن با ايران و نيروهاي ايراني وارد كشور و پناهنده ايران شده بود و در دهه 70 با همسر شهيدي وفادار و افسرده از فراغ شوهرش آشنا شده و به زجرها و مصيبتهاي آن زن پي برده كه بسيار باعث خجالت او از عراقي بودنش مي شود و جرياناني اتفاق مي افتد كه تماشاگر را علاقمند به ديدن ادامه داستان مي كند در پايان نمايش قضاوت نكردن و قبيح بودن اين امر به تماشاگران گوشزد مي شود و آنها را تحت تاثير قرار مي دهد .