اعلام همكاري دو جانبه بين دانشگاه هاي وين با دانشگاه هنر اصفهان
 اعلام همكاري دو جانبه بين دانشكده حفاظت و مرمت دانشگاه هنرهاي كاربردي وين و گروه باستان شناسي دانشگاه وين با دانشگاه هنر اصفهان
در راستاي حضور تيم بلند پايه اي از وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري جمهوري اسلامي ايران با مقامات هم رده كشور اتريش در شهر وين، رياست دانشگاه هنر اصفهان آقاي دكتر مصطفي كياني و مدير دفتر روابط بين الملل دانشگاه هنر اصفهان آقاي دكتر سيد محمد امين امامي از گروه حفاظت و مرمت دانشگاه هنرهاي كاربردي وين و گروه باستان شناسي دانشگاه وين بازديد نمودند.
اين ديدار به دنبال حضور مقامات دو كشور در شهر وين جهت برنامه ريزي در راستاي ايجاد همكاريهاي دوجانبه و گسترده در بين دانشكده هاي مزبور انجام گرفت. در اين خصوص اعضاي هر سه دانشگاه با هدف سنجش پتانسيل هاي همكاري دوجانبه در قالب تبادل استاد و دانشجو به بحث و تبادل نظر پرداختند. در اين راستا اعلام خشنودي از برقراري هر نوع ارتباط بين المللي از سوي محققين مربوطه اعلام گرديد.

1396/11/08