توافقات و همكاري هاي علمي بين المللي هيأت اعزامي وزارت علوم با هيأت هاي رسمي دانشگاه هاي وزارت علوم اتريش
  در روزهاي 3 و 4 بهمن ماه ( 23 و 24 ژانويه )، در نشست هاي برنامه ريزي شده و فشرده هيئت اعزامي علمي بين المللي ايران از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به سرپرستي دكتر سالار آملي ( رياست دفتر همكاريهاي علمي بين المللي وزارت علوم ) با هيئت علمي و رسمي اتريش در وين برگزار گرديد. اين ملاقات و همكاريها در پاسخ و در ادامه حضور هيأت بلند پايه دانشگاه هاي اتريش در تهران صورت گرفت.
هيأت همراه آقاي دكتر سالار آملي عبارت بودند از : آقاي دكتر خاكي صديق ( رييس دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي )، آقاي سبحان اللهي ( رييس دانشگاه خوارزمي)، آقاي دكتر كياني ( رييس دانشگاه هنر اصفهان )، آقاي دكتر صالحي عمران ( رييس دانشگاه فني و حرفه اي كشور)، آقاي دكتر عظمتي ( رييس دانشگاه شهيد رجايي ) و چند تن از مديران وزارتي و بعضي از اين دانشگاه ها و همچنين آقاي دكتر قرباني اصل ( نماينده وزارت علوم در منطقه كشورهاي شنگن).
هدف از نشست دو جانبه :
1- تصميم گيري نهايي براي طرح هاي پژوهشي تعريف شده از قبل، بين دانشگاه هاي ايران و اتريش با عنوان : IMPULS Iran – Austria selection بود كه از اين ميان 78 طرح و پروژه مشترك در توافق اوليه، تعداد 17 طرح و پروژه پژوهشي به توافق كامل رسيد. يكي از اين طرح و پروژه هاي مشترك از جانب دانشگاه هنر اصفهان به مجري آقاي دكتر عود باشي و يكي از اساتيد دانشگاه هاي اتريش است.
2- بازديد و نشست با موسسات و نهاده اي رسمي اتريش نظير oaAD ( آژانس همكاري هاي علمي و بين المللي اتريش )، Uniko ( سازمان دانشگاه هاي اتريش،FHK ( دانشگاه هاي علوم كاربردي اتريش )، Upuk ( دانشگاه هاي خصوصي و غير دولتي اتريش ) RoPH ( كالج هاي تربيت دبير دانشگاه هاي اتريش)، FWF ( صندوق علمي اتريش) و نيزOAW ( آمادگي علوم اتريش ) بود كه در چندين نشست متوالي صورت گرفت. در اين نشسته ها هر يك از نمايندگان اعزامي هيأت ايراني، تمايل و علايق و زمينه هاي تخصصي و علمي خود را با ديگر طرف اتريشي بيان نمود.
3- بازديد از آكادمي علمي علوم اتريش و دانشگاه هاي وين و معرفي امكانات و فعاليتهاي علمي و تخصصي دانشگاهي اتريش كه متناوباً در طي دو روز صورت پذيرفت.
4- ارائه برنامه و شناخت از فعاليتها و ديدگاه هاي حوزه تخصصي هيأت اعزامي ايران با عنوان: گروه هاي كاري دو جانبه Bilateral Working Groups _ _ و بنا به حوزه هاي خاص : انرژي _ هنر و علوم انساني _ مهندسي _ مطالعات مديريت و بازرگاني و آموزش حرفه اي، در هر يك از دپارتمانهاي دانشگاه وين برگزار گرديد. اجرا و ارائه بخش هنر و علوم انساني ( Humanities and Art ) توسط آقاي دكتر كياني، رييس دانشگاه هنر اصفهان و با همراهي آقاي دكتر امامي صورت پذيرفت. در اين نشست 6 نفر از نمايندگان حوزه هاي مختلف و دانشگاه هاي گوناگون اتريش كه عمدتاً مرتبط با رشته هاي هنر، گردشگري و ميان رشته اي هنر بودند شركت داشتند كه مذاكرات و تبادل نظرات اوليه براي همكاري هاي آينده صورت گرفت.
شايان ذكر است كه زمينه همكاري هاي مختلف با دانشگاه هاي اتريش بر اساس نيازها و خواسته هاي دانشگاه هنر اصفهان هموار شده است و اميد است كه از اين توافق ها و مذاكرات اوليه، بهره برداري هاي لازم صورت پذيرفته و همكاري هاي علمي دو كشور شكل گسترده تري بگيرد.

1396/11/08