برگزاري جلسه شوراي معاونان آموزشي دانشگاه هاي منطقه 6 كشور در دانشگاه هنر اصفهان

دهمين جلسه شوراي معاونان آموزشي دانشگاه هاي منطقه 6 كشور،  در روز چهارشنبه 13 دي ماه سال جاري به ميزباني معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه آقاي دكتر صالحي كاخكي، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه هنر اصفهان، ضمن تشكر از حضور معاونين آموزشي دانشگاه هاي منطقه 6 گزارش خود را ارائه نمود و جلسه با گزارش شوراي دبيران مناطق و بررسي آخرين ويرايش آئين نامه مديريت منطقه اي، ادامه يافت و همچنين چگونگي اجراي طرح آمايش آموزش عالي منطقه 6 مورد بررسي و تبادل نظر قرار گرفت.
لازم به ذكر است شوراي معاونان آموزشي دانشگاه هاي منطقه 6 كشور، شامل دانشگاه هنر اصفهان - دانشگاه اصفهان - دانشگاه صنعتي اصفهان – دانشگاه يزد – دانشگاه شهركرد – دانشگاه كاشان – دانشگاه اردكان – دانشگاه آيت الله حائري ميبد – دانشگاه گلپايگان – دانشگاه خوانسار و شهيد مدرس شهرضا مي باشد.

1396/10/16