ديدار و گفتگوي رئيس دانشگاه هنر اصفهان با وزير فرهنگ جمهوري تاتارستان روسيه

در پي هيأت اعزامي دانشگاه هنر اصفهان به روسيه، ديدار رئيس دانشگاه هنراصفهان، آقاي دكتر مصطفي كياني با " آيرات سيباگاتوللين " وزير فرهنگ تاتارستان در شهر كازان ( قازان) پايتخت اين جمهوري صورت گرفت. در اين ملاقات 30 دقيقه اي، چشم انداز فرهنگي و هنري آينده بين دو كشور مورد تبادل نظر قرار گرفت. ايشان اعلام نمود كه در پي گسترش همكاري هاي دو جانبه بين ايران و جمهوري تاتارستان روسيه، از ارتباط برقرار شده توسط دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه هنر قازان و پيشگامي اين دانشگاه ايراني در عرصه ارتباطات دانشگاهي و هنري استقبال نمود.
رئيس دانشگاه هنر اصفهان ابراز علاقه به آشنايي و شناخت بيشتر از فرهنگ و هنر تاتارستان و كازان، تداوم همكاري هاي دو دانشگاه را در زمينه ارتباط بيشتر و تخصصي تر دانشكده هاي اين دو دانشگاه اعلام نمود. شايان ذكر است كه زمينه هاي همكاري آكادميك و هنري بين دو دانشگاه در وهله اول، مشتركات بيشتري را در دانشكده هاي صنايع د ستي، هنرهاي تجسمي، مرمت و باستان شناسي نشان مي دهد.
همچنين از طرف رئيس دانشگاه هنر اصفهان و هيأت همراه براي كمك و همكاري در راه اندازي رشته هايي نظير موسيقي به وزير فرهنگ آن كشور پيشنهاد گرديد كه مورد استقبال هيأت دانشگاهي و آقاي " سيباگاتوللين " قرار گرفت.
در اين نشست و ملاقات كه با تلاش ها و پيگيري هاي آقاي دكتر علي بمان اقبالي، سرپرست سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران در كازان روسيه انجام پذيرفت ايشان چنين پيوندها و تبادل فعاليت هاي فرهنگي را با اهميت برشمرد و اظهار داشت كه دانشگاه هنر اصفهان ششمين دانشگاه ايراني و اولين دانشگاه هنري از ايران مي باشد كه براي توسعه همكاريهاي بين دو كشور اقدام نموده است. علاوه بر ايشان، وزير فرهنگ تاتارستان و رياست دانشگاه هنر اصفهان بر اين نكته تأكيد داشتند كه پس از انعقاد تفاهم نامه، شايسته و لازم است كه به گونه اي جد ي و عملي در برقراري فعاليتهاي تخصصي و يا اجراي دوره هاي آموزشي و يا تبادل دانشجو و ديگر اقدامات اجرايي و موثر در تبادلات آكادميك صورت پذيرد.

1396/08/16