دانشگاه هنر اصفهان
معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی؛
نشست تجلیل از برگزیدگان دانشگاهی سی و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان
نشست تجلیل از برگزیدگان دانشگاهی سی و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان
دوشنبه 17شهریور 1404 در ایام ولادت پیامبر رحمت صلی الله علیه و اله و امام جعفرصادق علیه السلام نشستی معطر به عطر آیات نورانی کلام الله مجید و صلوات بر پیغام آور مهربانی، با حضور مسئولین دانشگاه و برگزیدگان دانشگاهی سی و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان برگزار شد.
ابتدا خانم فضل اللهی مدیرفرهنگی اجتماعی توضیحاتی در مورد روند برگزاری مرحله دانشگاهی ارائه نمودند و با اشاره به موفقیت سه نفر از دانشجویان برتر مرحله مقدماتی(دانشگاهی) در مرحله کشوری به ظرفیت،توانمندی و استعداد دانشجویان به ویژه در خلق آثار هنری قرآنی تاکید کردند و جهت برگزاری بسیار بهتر چهلیمن جشنواره در سال جاری ابراز امیدواری نمودند.
سپس دکتر خواجه احمد عطاری ریاست دانشگاه ضمن تبریک به رتبه های برتر جشنواره قرآن و عترت، به ورود مفاهیم و الفاظ قرآن در آثار هنری اشاره و تاثیر تلفیق هنر با آموزه های متعالی قرآن را قابل توجه دانستند و نیز به انجام فعالیتهای پژوهشی و جدی تر با محوریت قرآن در دانشگاه تاکید کردند.
در ادامه حجت الاسلام ابطحی مسئول دفتر نهاد با ذکر آیه ای از سوره اسراء ( و ننزل من القران ما هو شفاء و رحمت للعالمین . . . ) شفاء بودن قرآن را مطرح نموده و توجه به این نکته مهم که شفاء بالاتر از درمان و آن ریشه کن شدن امراض و ناخوشی هاست که در سایه انس، تدبر و عمل به آموزه های این کتاب آسمانی محقق می شود. سپس به ضرورت تلاش برای آوردن قرآن به متن زندگی اشاره کردند و نهایتا بر فعال نمودن ظرفیت های خوبی که دانشگاه دارد، تاکید داشتند.
دکتر رجایی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی نیز ضمن تبریک به برگزیدگان و حاضران در نشست و تقدیر از ایشان، به تلاشهای زیاد فعالین قرآنی برای برگزاری هر چه باشکوه تر این جشنواره اشاره کردند و توجه ویژه به جایگاه قرآن و اهمیت خلق آثار هنری با موضوعات قرآنی را رسالت مهم دانشگاه هنر اصفهان دانستند.
در ادامه دکتر جوکار و دکتر دارویی پیشنهاداتی فنی در رابطه با بخش هنری جشنواره ارائه نموده و نگاه ویژه اساتید و هنرمندان به هنر شیعی و هنر معنوی را یادآور شدند و ابراز امیدواری کردند که چهلمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان بسیار پرشور و کیفی تر برگزار شود.
در پایان برخی برگزیدگان پیشنهاداتی ارائه و همه این عزیزان لوح تقدیر و هدیه یادبود دریافت نمودند.


 
  
  
 
  
  
 
تاریخ:
1404/06/22
تعداد بازدید:
154
منبع:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
Powered by DorsaPortal