دانشگاه هنر اصفهان
دانشگاه‌ها باید به سمت مهارت‌محوری و بازنگری در سرفصل‌ها حرکت کنند
آقای دکتر حسین سیمایی‌صراف روز پنج‌شنبه ششم شهریورماه در ادامه برنامه‌های سفر استانی خود به اصفهان به مناسبت هفته دولت، به دیدار با مدیران و رؤسای دانشگاه‌های استان پرداخت.

وزیر علوم در این دیدار ضمن تأکید بر لزوم تحول در نظام آموزش عالی کشور اظهار کرد: اصفهان از استان‌های خوش‌شانس است که مدیران و روسای دانشگاهی هماهنگ، فرهیخته و توانمند دارد و این موضوع با سوابق درخشان استاندار اصفهان، به وفاق و همدلی مثال‌زدنی در استان منجر شده است.

وی با بیان اینکه شرایط کنونی فرصتی برای رشد و آبادانی بیشتر استان فراهم کرده است، افزود: دانشگاه مأموریت‌های گوناگونی از جمله آموزش، پژوهش، فناوری، نوآوری و مسئولیت اجتماعی بر عهده دارد و در میان این مأموریت‌ها، آموزش زیربنای اصلی همه فعالیت‌ها به شمار می‌رود.


مرجعیت علمی و حل مسئله، دو مأموریت مهم رهبر انقلاب برای دانشگاه‌ها


دکتر سیمایی‌صراف تأکید کرد: بهترین پژوهشگران و فناوران کسانی هستند که آموزش باکیفیت دریافت کرده‌اند. از همین رو کیفیت آموزش باید تقویت شود و نباید فدای کمیت شود.

مرجعیت علمی و حل مسئله، دو مأموریت مهم دانشگاه‌هاست که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند اما در این زمینه ضعف‌هایی وجود داشته است

وزیر علوم با مخالفت با تمرکزگرایی در تصمیم‌گیری‌ها گفت: تقویت بخش غیردولتی آموزش عالی از سیاست‌های اصلی وزارت علوم است زیرا بار سنگین آموزش عالی نباید صرفاً بر دوش دولت باشد. سیاست کلان ما تقویت مهارت‌محوری است و در همین راستا از دانشکده‌های ملی مهارت حمایت می‌کنیم

انعقاد 11 هزار قرارداد میان دانشگاه و صنعت

وی با اشاره به اهمیت تعامل دانشگاه با جامعه و صنعت تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 11 هزار قرارداد میان دانشگاه و صنعت منعقد شده است که نشان‌دهنده ارتباط فعال بیش از یک‌سوم استادان با جامعه و بخش صنعتی است. با این حال، انعطاف‌پذیری در رشته‌ها و بازنگری در سرفصل‌های آموزشی ضروری است و دانشگاه‌های مادر استان باید مباحث منسوخ را شناسایی و برای جایگزینی آن‌ها اقدام کنند

دکتر سیمایی‌صراف با بیان اینکه رتبه علمی ایران از سال 2021 به تدریج کاهش یافته و اکنون در جایگاه 17 جهان قرار دارد، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل این افت، سرکوب مقالات علمی است. سرانه تولید مقاله در ایران 0.9 است در حالی که باید به 1.5 برسد.

 
.
 
 
تاریخ:
1404/06/08
تعداد بازدید:
509
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
Powered by DorsaPortal