معاون آموزشی وزیر علوم :
برای رفاه حال دانشجویان و تماشای بازی تیم ملی فوتبال، کلاس‌های درس دانشجویان از ساعت 14 فردا دوشنبه 30 آبان تعطیل شدند
معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در راستای رفاه حال دانشجویان و با توجه به علاقمندی دانشجویان برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی، کلاس‌های درس دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور فردا دوشنبه 30 آبان ماه از ساعت 14 تعطیل شدند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر قاسم عموعابدینی گفت: بر اساس تصویب شورای عالی برنامه‌ریزی، در راستای رفاه حال دانشجویان و با توجه به علاقمندی دانشجویان برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی فوتبال، دانشگاه های کشور فردا از ساعت 14 تعطیل شدند.

عمو عابدینی گفت: برای جبران کلاس های روز مذکور، جلسات جبرانی توسط دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

گفتنی است: تیم ملی فوتبال ایران در اولین بازی خود در جام جهانی ساعت 16:30 روز دوشنبه 30 آبان به مصاف انگلیس در گروه B جام جهانی 2022 قطر می‌رود.
1401/08/29