1399/10/14 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_ffff8908-94bc19c1-462f-4f25-a963-9ed6d112a137.jpg
همراهی همدلانه جمعی از دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان با مدافعان سپید سلامت
در برنامه ای جهادی جمعی از اساتید ،دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه به همت نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان ،همدلی و حمایت خود را از مدافعان شریف و خستگی ناپذیر سنگر سلامت،در بیمارستان الزهرای اصفهان ،ابراز نمودند.این برنامه با تدارک آثار هنری و گل و گیاه ،انواع دست ساخته ها جهت هدیه به کادر بهداشت و درمان در شب یلدا برگزار گردید.برنامه با استقبال بسیار گرم مخاطبان و کارکنان محترم بیمارستان روبرو شد.هزینه ی مادی و حمایت معنوی برنامه را جناب حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا ابطحی و سرکار خانم دکتر ایزدی بر عهده داشتند.عزیزان ذیل در سامان دهی و اجرای طرح نقش بسیار موثری داشتند.

افراد به ترتیب حروف الفبا:

-خانم راضیه امانی مقدم ،ارشد صنایع دستی/-آقای جواد حاتمی،صنایع دستی

-آقای حاج هاشمی،دفتر نهاد رهبری دانشگاه/-خانم ندا حجتی ، ارشد معماری

-آقای ذکر اللهی ،شهرسازی،هیات هنرواقعه/-آقای محمد امین زمانی ،معماری

-خانم فایزه داوری ، دانش آموخته ارشد پژوهش هنر ،هیات هنر واقعه/-خانم عارفه عبودیت ،خیریه یاران باران

- خانم فاطمه عرب بیگ ،فرهنگی دانشگاه /-خانم زهرا مراثی ،کتابت و نگارگری

-خانم زینب میرابیان ، ارشد معماری.