1399/07/02 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_photo_2020-09-23_10-07-55-2fdddf5d-7744-4f46-9e53-a5b66b0fc14a.jpg
استاد کارگاه چرم گروه صنایع دستی، با جمع آوری آثار دانشجویان، نمایشگاهی بدون حضور دانشجویان برپاکرد.
عضو هیات علمی دانشکده صنایع دستی و استاد کارگاه چرم این دانشکده گفت: با برگزاری کلاسهای آنلاین و ضبط فیلم های آموزشی دوخت و دوز چرم، دانشجویان توانستند 153 دست ساخته خود را از طریق پست ارسال کنند.
آقای دکتر مهدی دوازده امامی افزود: به محض جمع آوری آثار و برای رفع خستگی و ایجاد روحیه در این دوران منحوس کرونایی که نشاط حضور دانشجویی هم وجود ندارد، تصمیم گرفتم آثار چرم دانشجویان را بصورت نمایشگاهی بدون حضور آنها به نمایش بگذارم و دانشجویان نیز از طریق ارتباط ویدیویی و عکس دست ساخته های زیبای خودشان را مشاهده کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه هنر اصفهان گفت: هرچند آموزش ها برای این دانشجویان که ورودی سال های 98 و 97 هستند بصورت مجازی صورت گرفت اما کیفیت آثار بسیار خوب است و از نتایج داوری ها و ارزیابی ها نمرات خوبی را کسب می کنند.