رییس دانشگاه هنر اصفهان، به مناسبت روز جهانی صنایع دستی؛
دانشگاه هنر می تواند حلقه های مفقوده رونق صنایع دستی و مباحث اقتصادی و نوآورانه را پیدا کند
رئیس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت 20 خرداد روز جهانی صنایع دستی گفت: با پیشرفت تکنولوژی و مدرن شدن زندگی ها، متاسفانه صنایع دستی که روزی هنر- صنعتی کاربردی بود و در زندگی مردم جایگاه خوبی داشت، به کالاهایی ویترینی و تزئینی تبدیل شده است.
آقای دکتر رضا نصر اصفهانی افزود: هنرمندان باید با بکارگیری تکنیک‌های خلاقانه و از طرف دیگر بکارگیری خلاقیت در دانشگاه و کمک این دو به هم، موضوع کاربردی شدن صنایع دستی و برگشت به اصالتها را محقق کنند.
وی درباره ایجاد و رونق بازار صنایع دستی هم گفت: در بازار صنایع دستی عرضه، مقدم بر تقاضا است و هنرمند باید اثر هنری را متناسب با نیاز روز و سلیقه مشتری تولید کند تا بتواند در داخل و خارج کشور مشتری پیدا کند.
رئیس دانشگاه هنر اصفهان با اشاره به اینکه، این دانشگاه می تواند حلقه های مفقوده رونق صنایع دستی و مباحث اقتصادی و نوآورانه را پیدا کند افزود: خلاّقیت در تولید، بازاریابی، ریسک پذیری و تولیدات کاربردی راهی است که خیلی از کشورهای جهان پیموده اند و در فروش صنایع دستی موفق عمل کرده اند.
آقای دکتر نصر اصفهانی افزود: در تولید و عرضه صنایع دستی باید در مسیری قرار بگیریم که منجر به توسعه پایدار اصفهان بشود.
1399/03/20