معاونت فرهنگی
معاون ادار ی و مالی
محمدتقی طغرائی
دکترا رشته کارآفرینی
اداره و نظارت بر حسن اجرای کلیه امور اداری، مالی دانشگاه، مطابق با مقررات و آئین نامه های مربوط؛ رسیدگی به اهداف اجرایی دانشگاه و هدایت و نظارت بر چگونگی گردش کارها و روش های کاری مورد عمل در واحدهای مختلف به منظور ایجاد هماهنگی بین فعالیت های مربوط به واحدهای مختلف در راستای تحقق اهداف اجرایی مؤسسه.
اطلاعيه ساماندهي سهام عدالت
سامانه سهام عدالت راه اندازي شد كه بر اساس آن مشمولان به ترتيب رقم سمت راست شماره ملي خود مي توانند صورتحساب دريافت كنند.

به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از روابط عمومي سازمان خصوصي سازي؛ سامانه سهام عدالت به نشاني www.samanese.ir از سه شنبه مورخ 1395/12/17 براي مشمولين محترم و دريافت صورتحساب مربوطه راه اندازي خواهد شد.

به منظور كسب اطلاع از مشمول بودن يا نبودن خود در طرح سهام عدالت و دريافت صورت وضعيت سهام عدالت توسط مشمولين طرح، سامانه اطلاع رساني سهام عدالت به نشاني فوق راه اندازي شده است. اين سامانه تنها پايگاه رسمي اطلاع رساني سهام عدالت در كشور مي باشد و خدمات آن نظير ارايه صورت وضعيت و صدور قبض پرداخت براي مشمولين برقرار شده و تا پايان شهريور ماه سال 1396 ادامه خواهد داشت.

1395/12/18

معاونت اداري و مالي دانشگاه هنر اصفهان