۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
به همت آزمایشگاه مرکزی معاونت پژوهشی دانشگاه؛
کارگاه آموزشی کمک های اولیه برگزار شد
به همت آزمایشگاه مرکزی معاونت پژوهشی دانشگاه هنر اصفهان، کارگاه آموزشی کمک‌های اولیه با تدریس آقای کیانی از اورژانس اصفهان در روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه در محل آمفی تئاتر ساختمان توحیدخانه با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار گردید. در این کارگاه که با هدف آموزش و آشنایی دانشجویان و کارشناسان کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها با کمک‌های اولیه و ایجاد آمادگی بیشتر جهت مواجهه با حوادث ناخواسته از قبیل ایست قلبی- تنفسی، مسمومیت، سوختگی و... ترتیب داده شده بود در خصوص اهمیت و ضرورت آشنایی با کمک‌های اولیه جهت حفظ جان افراد پیش از رسیدن نیروهای امدادی، روش‌های تشخیص حیات، دلایل ایست قلبی و تنفسی، روش تشخیص ایست قلبی و تنفسی و روش احیا یا CPR توضیحاتی ارائه شد و شرکت‌کنندگان با اصول اساسی احیای قلبی ریوی آشنا شدند. در خلال این مبحث، بر لزوم و مزایای بهره گیری از دستگاه Automated External Defibrillator (AED) در اماکن پرترددی همچون دانشگاه برای کاهش مرگ و میرهای ناشی از ایست قلبی اشاره کردند.
در پایان جلسه شرکت‌کنندگان بر اهمیت و نقش آموزش در توسعه مهارت‌های فردی برای حفظ جان انسان‌ها تاکید نمودند و خواستار تداوم جلسات کمک‌های اولیه در خصوص سایر موارد از قبیل خفگی و مسمومیت بودند.
1403/02/17