۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت
امور فرهنگی؛
مسابقه عکاسی «دانشگاه از نگاه کارمند»
به منظور برقراری بیشتر ارتباط معنوی نیروی انسانی با محیط کاری و ایجاد شور و نشاط و همچنین رقابت سالم در بین کارمندان دانشگاه هنر اصفهان و با وجود گسترش امکان عکسبرداری به خصوص با گوشی همراه، یک مسابقه عکاسی بین کارمندان دانشگاه با موضوع «دانشگاه هنر اصفهان در گذر زمان» برگزار می شود.
نشان دادن نقش کارمندان در اعتلا و پویایی دانشگاه و سهم آنان برای بهتر شدن فضای کار و خدمت در دانشگاه، رشد و اعتلای خلاقیت‌ها و آفرینش‌های هنری با موضوع دانشگاه در بین کارمندان، ترویج و تقویت فرهنگ مستند نگاری، ایجاد پیوند بین کارمند و دانشگاه، معرفی کارمندان شاخص و علاقمند به تصویرنگاری دانشگاه و تقدیر از آنان، از اهداف این مسابقه است.

موضوعات عکس های ارسالی عبارتند از:
دانشگاه و دانشجو و همکاران آن گونه که شما دیده اید، مسابقات، جشنواره ها، مراسم ها (اعیاد، مذهبی، علمی، مناسبتی) فضای دانشگاه، کلاسها، آزمایشگاه، کارگاهها، کتابخانه، نمازخانه، فضای سبز، سایتها، خدمات رفاهی و آزاد با حس و حال کارمندی و...
اولویت انتخاب آثار برگزیده با عکس هایی است که در طول سالیان گذشته با موضوعات مطرح شده گرفته شده است.

- شرایط:
شرکت در جشنواره برای همه‌ کارمندان رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی و حجمی کار و بازنشسته، آزاد است و به معنای پذیرش ضوابط است.
اسم فایل عکس‌ها می‌بایست فارسی و شامل نام و نام خانوادگی عکاس باشد.
شرکت کنندگان فایل عکس خود را به آیدی @momenizadeh64 در پیام رسان ایتا ارسال نمایند.

- امتیازها:
آثار برگزیده به‌صورت نمایشگاهی در معرض دید عموم دانشگاهیان قرار خواهند گرفت.
برای همکارانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، گواهی شرکت در نمایشگاه صادر می‌شود.
- همچنین برای نفر اول هدیه ای به مبلغ 20 میلیون ریال، نفر دوم 15 میلیون ریال نفر و نفر سوم 10 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
- زمان ارسال عکس تا 16 اردیبهشت 1403 می باشد.

1403/02/08