۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
پیام نوروزی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان

حجت الاسلام سید محمد تقی ابطحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان طی پیامی فرا رسیدن عید نوروز و آغاز فصل بهار و همچنین بهار قرآن و ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

متن پیام حجت الاسلام سید محمد تقی ابطحی به این شرح است:

برآمد باد صبح و بوی نوروز                         به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال وهمه سال                  همایون بادت این روز وهمه روز

در آستانه سال1403هجری شمسی، عید سعید نوروز را به تمامی استادان، دانشجویان، کارکنان دانشگاه و خانواده های محترم ایشان تبریک عرض می‌کنم.

امسال آغاز سال نو شمسی مقارن است با ماه مبارک رمضان و خداوند متعال از بندگان خود در این ماه در نهایت کرامت و مهربانی پذیرایی می کند؛ مطابق روایات درهای رحمت خداوند در این ماه گشوده و شیاطین در غل و زنجیرند. این ماه فرصتی بی نظیر برای پرداختن به خویشتن و بهره‌مندی از رحمت بی انتهای خداوند است.

از خداوند متعال خواستاریم در تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن توفیق بندگی و خضوع و پرداختن به دستورالعمل‌های ویژه ماه مبارک مضان را نصیب همه ما بفرماید.

سید محمد تقی ابطحی

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان