۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
تاکید ریاست دانشگاه هنر اصفهان بر لزوم رعایت دستورالعمل های ابلاغی از سوی ستاد کرونا و مرکز بهداشت استان
آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان، در بخش پیش از دستور آخرین جلسه هیأت رییسه دانشگاه  بر لزوم رعایت دستورالعمل های ابلاغی از سوی ستاد کرونا و مرکز بهداشت استان تاکید نمودند.
آقای دکتر نصر اصفهانی، با توجه به شیوع بیماری کرونا و افزایش تعداد مبتلایان در دانشگاه، به اقدامات انجام شده توسط دانشگاه در راستای مقابله با بیماری اشاره نمودند و ضمن تاکید مجدد بر لزوم رعایت دستورالعمل های ابلاغی از سوی ستاد کرونا و مرکز بهداشت استان و نیز اطلاعیه های تاکیدی دانشگاه که در فواصل و مناسبت های معین به آگاهی دانشگاهیان رسانده می شود، خاطرنشان نمودند: واحدهای مختلف دانشگاه نهایت دقت و مراقبت را در خصوص رعایت موارد بهداشتی داشته باشند.
رییس دانشگاه هنر اصفهان، ضمن طرح نامه شماره 133741/و مورخ 99/07/02 مقام وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان ریاست جمهوری، منضم به گزارش خوشه ی ارتباطات و رسانه دانشگاه علامه طباطبایی، که ابعاد مختلف موضوع از جمله تنوع دغدغه های جامعه در شرایط کرونا، ابعاد اطلاع رسانی موضوع در رسانه های داخلی و خارجی و الکترونیکی، و راهکارهای سیاسی و رسانه ای را مد نظر قرار داده است، و چکیده ای از گزارش مبسوط و مشروح یاد شده توسط مقام وزارت در بندهای (الف ، ب ، ج ، د ، ه ، و ) آمده است را برای آگاهی اعضای هیات رییسه در این جلسه مطرح نمودند
جهت مشاهده  گزارش مشروح خوشه ارتباطات و رسانه دانشگاه علامه طباطبایی (در 15 برگ)، اینجا کلیک کنید.

1399/07/20