معاونت آموزشی
1398/10/17 /Dorsapax/Data/Sub_8/File/enews_EToolsFile_6e6a28d6-3ad9-47db-b6bc-1b4756f24bc1gg-2a639977-2ca6-47ce-a370-89e9965a89d1.jpg
اطلاعيه - فرايند لغو تعهد خدمت آموزش رايگان و دريافت دانشنامه جهت دانش آموختگان دوره روزانه

روشهاي لغو تعهد:

·       انجام و ارائه سوابق كاري معتبر

·       پرداخت هزينه اعلامي از سوي سازمان امور دانشجويان (سامانه سجاد)

·       ارائه نامه عدم كاريابي از اداره كار و رفاه اجتماعي استان با رعايت قوانين و مقررات مربوطه كه با بررسي كارشناسان محترم دانشگاه و سازمان صورت مي گيرد.

·       ارائه حكم بازنشستگي معتبر

ثبت درخواست ها توسط متقاضيان از طريق سامانه جامع امور دانشجويان (https://portal.saorg.ir) و بررسي و رسيدگي به درخواست ها از طريق دانشگاهها در سامانه مذكور صورت مي پذيرد.

لازم به ذكر است، مدت زماني كه دانش آموختگان فرصت دارند تا در بنگاههاي كاريابي ثبت نام نمايند تا شش ماه پس از تاريخ فراغت از تحصيل مي باشد و ثبت نام در بنگاههاي كاريابي با داشتن اصل گواهي نامه موقت پايان تحصيلات عكسدار و براي آقايان علاوه بر مورد فوق داشتن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم نيز الزامي و ضروري مي باشد و هيچ مدرك ديگري غير از موارد فوق (همانند ريز نمرات، گواهي دفاع از پايان نامه، معرفي نامه به نظام وظيفه و ...) به هيچ عنوان قابل قبول نخواهد بود.

امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه هنر اصفهان