با تجهیز مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه، طرح غربالگری کارکنان با قوت بیشتری انجام می شود
مسئول مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه گفت با تجهیز این مرکز به یک دستگاه تب سنج و یک دستگاه اُکسی متر، از این پس غربالگری کارکنان با هدف پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا بصورت جدی تر انجام خواهد شد.

خانم بینا با اشاره به اینکه شرایط اعلام شده برای شهر اصفهان درباره شیوع ویروس کووید 19 در وضع قرمز است افزود برای کنترل بیشتر ویروس و جلوگیری از شیوع آن در داخل دانشگاه میزان دمای بدن و اکسیژن خون کارکنان اندازه گیری می شود و با دریافت اطلاعات از افراد و ثبت در فرمهای غربالگری پرونده ویژه ای برای ویروس کرونا تشکیل شده است.

وی گفت :چنانچه در مرحله غربالگری کارکنان، مورد مشکوک یا دارای علایم، ثبت شود،سریعا به پزشک و آزمایشگاه ارجاع داده می شود و توصیه لازم برای خود مراقبتی و دیگر مراقبتی به وی انجام خواهد شد.

مسئول مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه از کارکنان دانشگاه هنر خواست تا چنانچه دچار سرماخوردگی یا علایم مشکوک به کرونا می شوند از آمدن به دانشگاه و ادامه فعالیت کاری خودداری کنند و بصورت خود اظهاری پزشک دانشگاه را مطلع نمایند.

1399/02/13