موفقیت دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان در رقابتهای قرآنی
دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان به مرحله کشوری سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، در بخش معارف، راه یافتند.
به گزارش معاونت امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان، دانشجویان این دانشگاه توانستند با تدبردر معارف قرآنی و کسب رتبه های برتر، جواز حضور در رقابت کشوری در بخش معارف را بدست آورند.
آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، احکام، آشنایی با سیره معصومین وحفظ موضوعی قرآن کریم رشته هایی است که دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان درآن به عنوان منتخب معرفی شدند. به دلیل شیوع کرونا، متمرکزو مجازی بودن، از جمله ویژه گیهای سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور است که در این مرحله بین دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم برگزار شد و قرار است مرحله نهایی این رقابتها بین برترین های دانشگاه های کل کشور، اواخر شهریور یا اوایل مهرماه برگزار شود.
کبری داد محمدی دانشجوی دکتری مرمت آثار، بهنازشکری پور دانشجوی ارشد اقتصاد شهری، زهره شفیعیون دانشجوی هنراسلامی،مهدی بدری زاده دانشجوی مهندسی شهرسازی و محمد حسین محمد صالحی دانشجوی معماری، پنج برگزیده وزارت علوم از دانشگاه هنر اصفهان هستند که در بخش معارف قرآنی با برگزیدگان همه دانشگاه های کشور رقابت می کنند.

1399/05/06